ponedeljek, 7. maj 2007

Resna punca / življenska partnerka

KAVA - POGOVOR

Danes sem imel dokaj sproščen delovni dan. Bilo je tako, bolj na "izi" bi rekel. Nič kaj preveč pretiranega napora, počitek ob kavici, sladoledu... lepo umirjeno. Na poti domov, sem se še ustavil na kavici, v družbi kolega. Na klepet povabim še dve punci, ki sta mi dokaj vredu. Po nekaj čvekih pridemo na temo punc in fantov. Tukaj se je vse začelo. Družba se ni strinjala z mojimi "pogledi" na resno punco. Predvsem ženska stran, se je ... že skoraj zgražala, na mojimi izjavami. Da smo dokončali pogovor, smo potrebovali rundo Havana-kol; kar pa ni umirilo strasti. :) BMK.
Se bom potrudil, da bom ponovil vse svoje izjave, ki so izzvale tako ostre odzive in ne-odobravanje. Že v najprej povem, da se vsega res ne spomnim več, kar sem rekel; niti verjetno ne več v kontekstu, katerem sem kakšno stvar orisal. Lahko bi mogoče zapisal "Mirotove zapovedi idealne ženske". Ne vem koliko jih je številčno, a jih je verjetno kar nekaj; se tudi spreminjajo s časom.

MIROTOVE ZAPOVEDI IDEALNE ŽENSKE

Moje mnenje je, da nimam napačnih pogledov na to, kakšna bi naj bila idelana ženska. Seveda, to je moj pogled, ki velja za mojo idealno žensko. Nekdo se ne bo strinjal, nekdo se bo. Upam, da bo čim manj takšnih, ki bodo imeli enake poglede: jih bodo padle v oči enake ženske.
Iščem edinstvenost. Ne bi imel neke povprečne ženske, ki bi bila podobno desetim drugim, bi bila oblečena enako kot večina drugih; ki bi jo lahko zamenjal z neko drugo in ne bi niti opazil. Ženska mora biti takšna, ki se mi bo zapičila v spomin in bo tam ostala : dolgo, dolgo, dolgo.
Ženska mora biti privlačna, mora (bom kopiral) imeti faktor x. Mora imeti nekaj, kar ne bom najdel na nobeni drugi. Bom tudi kar sedaj dodal: vsaka ženska ima dobre in slabe lastnosti. Vsak človek je tak. A, ko pogledam svojo punco (bodočo ženo, ženo, ...) mi mora biti prijetna na pogled, me mora privlačit in moram začutit, da bi jo rad poljubil. Če mi punca ni všeč, ali pa se zbudim ob njej in me prebudi misel: joj, ti meni nisi všeč. To je dovolj, da takšna ženska ne more biti moja žena. Moja ena in edina ženska. Ne in ne bo.
Ženska ne sme kadit, ne pit; ne karkoli drugega nezdravega : npr. droge. OK. Sam sem kadil, se ga napijal; nekaj časa se tudi "drugiral" : kadil sem travo (marihuano). Amapak ok, to so bila ... leta, ki so za mano. Ne rečem, da ga ne pijem več, ker se ga napijem, da še lastne mame ne bi spoznal. Kadim res več ne, niti malo; razen kar zaužijem od ostalih (kar se bo upam, da spremenilo z julijem - nov zakon o kadilcih : juhu-juhu). Trave in ostalih substanc, pa tudi že nekaj let nisem užival. Ženska nima te "pravice". Da vidim, punco s cigaretom. Je že en minus (mali); če grem do nje - ker je že to, da kadi dovolj velik minus; če že gre do nje - ker pač zgleda dovolj dobro in med pogovorom zatrdi, da ne namerava prenehati s kanjenje : sva zaključla. Lahko karkoli, a nič resnega - dolgotrajnega. Jaz ne bom poročen z kadilko. Druga stvar je pijača. Da se ga ženska redno napija : se ga napije vsak vikend, vsakič ko gre z kolegicami ven... hallooooo! Tam so vrata : pariraj ... Ženske so ... ne ravno pametne ... ko se ga napijejo. In ne nameravam porabljat živcev, za tuhtanje: a je bila s kerim drugim ali ne; in podobno ... ne mi govorit, da ni like 70-80% možnosti, da se bo ženska dala dol z nekim tipom, ko je pijana... pa daj: kdor to trdi - laže. Resnici na ljubo, enako velja za mene - in mogoče iz tega enačim oz. prenesem tudi na ženske... a ni to edini razlog, da tako mislim. Smo doživeli že marsikaj. Mogoče bi lahko ponazoril s tem "rekom" (se opravičujem za grde besede): "Ženska pijana, pizda prodana!". In to je RES.
Drogirala pa se mi itak ne bo, ker ne bi rad imel že v naprej žensko z večimi možnostmi, da je kaj narobe z otrokom. Ni šans. Ok, mogoče bi še odpustil marihuano ... če je to tako v "normalnih" odmerkih. Da pa mi pride z kako koko, pa podobno ... ekstazi, trip, ... hallooo: lahko jo še narišem, potem pa pariraj ...
Ženska mora biti urejena / uglajena. Ne maram žensk, ki so zanemanjene. Bog ne daj, da vidim punco za centimeterskim, decimeterskim narastkom ... o ljubi bog... me kr strese ko pomislim na kaj takega. Že ko vidim, kako punco ko gre mimo z masnimi lasmi ... ojoj, me kr pograbi, da bi ji kupil en šampon in ji napisal : "Uporabnjaj me dnevno". Pa ponovno ne rečem, meni se ne da vsak dan prat glave - čeprav imam včasih masne čez noč :( - pa to tako zelo sovražim, samo ok, se trudim - da le niso MASNI! (masni/mastni???). Kakorkoli ... naslednja stvar so nohti. Ponovno : bog ne daj, da so neurejeni ... da že lak odstopa, so pogriženi, so UMAZANI, rumeni, .... jojoj! me je kr groza pomislit na kaj takega. To niti ne omenjam v pogovoru v stilu : a bi si jih lahko uredila --- tu nimam kaj spraševat : samo beži mi!!! Ženska mora dišati. Če mi ženska ne diši --- joj, groza me. Pa ne pretiravat. Večina teh stvari, ki sem jih napisal : ponavadi ženske pretiravajo -- so ful poštelane - nališpane tudi v NEDELJO!, so ves čas za popolnimi nohti - kot na razstavi, so tako nadišavljene, da ne moraš niti dihat, ko si ob njej. Ženska ne sme preklinjat! Res redko kdaj, ko ji bom pustil čakat na dežju več ur : daj reči mi, da sem prasec ali pa (ups) : "pi...a, ti mat...a, kreten neumen..."... a bog nedaj, da se to zgodi ob npr. kosilu ... res naj se mi to ne zgodi.
Mora biti prijazna in nežna. Ne rabim neke (pa ne zamerit - nimam nič proti : govorim zgolj o obnašanju) kmetice zarukane, ko zna drve sekat, pa cote prat. In je to to. Rabim nežno žensko, seveda ki zna rečt besedo zase - ne mi bit neka mevža, ko ne zna a rečt za sebe... mora znat skrbet za otroke in za mene : nejvečjega otroka v družini. Seveda, pa se mora razumeti z mojimi starši in kolegi. Ne prenesem, da šinfa druge v njihovi odsotnosti. So ful prijazne : prideš domov, pa šinfa vse in vsakogar, ki je imela kontakt čez dan : halo ... glej, če te kaj moti, to povej njemu - ali pa zadrži za sebe ... ali pa se pač ne druži z tistim, ki te moti ... jaz upam, da sem še vsakomur, kolikor toliko povedal v faco, kar si mislim: ali pa se pač ne družim z njim. Ko bi vedeli, kdo koga vse šinfa --- hahahaha. Jaz se samo sprašujem, kaj se govori o meni... pa po eni strani, si niti ne želim vedet; ker se potem ne bi hotel z nobenim več družit ... pa boli me K!
Čist sem se že raztresel - no, sedaj sem se že umiril od razburjenosti, ki sem jo občutil, ko sem prišel domov. ... je pomagalo, da sem se najedel : No - nekaj za mojo ženo : če sem slabe volje : naredi mi nekaj dobrega za jest in daj mi lupčeka. To je vse. No, mogoče bi mi še ugajalo, če bi mi povedala, kako zelo rada ime imaš... a, pustimo podrobnosti.
Če že enkrat ženska preživi vse te moje "prepreke" in postaneva resen par - da ni še drugih ljudi (zunanjih sodelavcev oz. sodelavk) in živiva skupaj. Moja žena mora imeti smisel za hišo, dom oz. življensko okolje. Da jo vprašam, kako bi uredila spalnico, in mi odvrne : "ne vem, ti odloči ..." Halooo .... kaj? Daj, ne rabiš nič več skrbet -- sem tja : tam so vrata - adijo.
Rad bi imel otroke, ne enega, zagotovo dva, upam, da več... ful bi rad, da bi bil prvi otrok sin. A vsaj eden mora biti sin; jih bom pač probal tako dolgo ... delat. Prvi sin, bo nosil moje ime. Miroslav. Mojim otrok ne bo ime : žan, luka, žiga, jan, timi, ferdo, fredi, robert, saš, ... mora biti nekaj lepega, po idealni poti : nekaj lepega slovenskega - slovanskega. Nisem južnak, sem pa Slovenec. In če že živim digitalno življenje in "ameriški" način življenja ... ne želim imeti otroka, ki bo imel ime junaka v zadnjem akcijskem filmu. Ne hvala. Punča... hja, ... zagotovo ne kaka Lara, Lina, Lana, ... nekaj lepega in ne nekaj "sodobnega" al pa "kurvinskega" (????) - ne vem, karkoli bom rekel, poznam kako žensko, ko mi bo zamerla :) - so pa imena, ki jih nočem slišat, kot predlog za hčerko.
Ženska mora imeti smisel za kuhinjo. Ne rečem, da mora znat kuhat in da je to njeno edino znanje. Mora pa -- pač, znat al pa imet smisel za nekaj nardit. Saj cel čas, pa tudi ne moraš jest ne-doma. Hja, saj se bova pa lahko učila kuhat skupaj. Meni je to ful vredu, samo ... pač, sedaj še ne gre to tako. Ne sme bit kakšna takšna, ki treska z vrati (NEEE!), ne pospravlja za seboj, ne pobriše za sabo, ko polije po tleh, če se npr. tušira ali pa kaj takega ... pač, mora bit malo tako : skrbna al kako. Seveda, da mora biti dobra mama! Kaka taka : wona-be-mama : pariraj. Ker pri hiši bo vedno en otrok : jaz.
Če spoznam prijetno žensko in mi je všeč - zanimiva, to to to ... bi rad živel z njo. Ne mislim biti z punco, npr. šest let in z njo preživeti skupaj (noč in dan) le letne in/ali zimske počitnice. Hallo! Ima da to pride k meni spat, pa da vidim kako je to, ko se zbudi in gre spat in tako ...
Če ženska ne bi hotela imeti otroka, po treh letih, skupne zveze : sori mala, jaz nisem zate - ti nisi za mene. Jaz ne mislim biti star opa-pa, ko bi imel bebije. Če bom imel bebije jih bi imel kr hitro, če ne --- pa jih pač na ŽALOST ne bom imel. Jaz ne bom z žensko deset let skupaj, potem pa pri štiridesetih imel otroka... ej, se bom pa te še že teh naslednjih dvajset let fukaril okoli, pa ne bom imel otroka... ne vem, v glavnem : tri leta - če ni otroka : pariraj, tam so vrata : begaj, da te ne vidim.
Pri hiši imam jaz svoj denar, žena svoj denar in nato je še skupen denar. Skupen denar je za otroka, hrano, položnice, dopust, ... in tako. Moj denar - gre za avto, računalnik, hišo, in še kaj ... njen : kozmetika, avto, cote ... saj ne rečem, si upam, trdit, da še do sedaj vsaka ženska (ženska, ki sem jo imel vsaj malo rad), se je počutila kot kraljica. Ej, če gre komu lepo, gre to moj ženski. Se in se bom trudil, da je tako. Seveda, ženska pa tako, se "proda" najboljšemu "ponudniku" : saj pa normalno... malo sem grdo napisal, a je res tako --- naj mi le ne govori kdo, da ženska ne bi varala in da ne vem kaj vse ne .... ja ok, blah, blah, blah. Pa ne rečem, da so vse te kurvetine ... samo: lahko da eni manjka pozornost, drugi denar , eni luksuzne počitnice in tako... eni pa pač: ljubezen. To je tako težko opisat. Eni moški (večina) si ZASLUŽI, da ga punca prevara, pusti, ... nekateri pa ... nasankajo : big-time. Ženska tak, slabše ko jo imaš : raje te ima. Eh, ženske so tak sam velik problem. To, to ... je tak boljše, da se sploh ne spuščaš v podrobnosti. Da ne bom preveč zašel s poti. Skratka: ženska ne bo živela na moj račun - greva na dopust : če si ne uspeš sama plačat polovice - pač ne bova šla na tak dopust -- jaz ti že ne bom plačeval. Mogoče enkrat, dvakrat pa ne. hja, ne vem kaj boš nardila ... jaz te ne bom preživljal; tak kot to misli in išče takšnega fanta polovica žensk v Aveniji in marsikje drugje. Samo beži in se skrivaj.
Ko rečem, da se denar deli -- me marsikdo razume narobe. Ne mislim nič slabega s tem. Seveda, da bi hotel imeti predporočno pogodbo - vsak ima svoje - kolikor vložiš je tvojega : če je ženska "močnejši člen" -- sem ga pač najebal in se bom orng trudil, da bom dohiteval. Vsekakor, pa ne bom jaz plačeval za take in jonake masaže, kozmetiko, ... to si ti lepo sama plačaj, če hočeš.
Ne vem, kaj je tako nemogočega; če rečem: Če si jaz kupim (enkrat - v prihodnosti - mogoče) npr. Mercedes S 65AMG L (ne vem, če to obstaja - pač tipi-topi avto) in dam za njega -- me vem, ful dost dnarja. Ej, pa v tak avto nima ženska kaj hodit, kot voznica. PA ga lahko samo gleda in sedi desno od mene al pa za mano... ni druge lokacije, ki jo lahko zapolni ženska v takem avtu. Ona si lahko kupi ... lepo svoj avto ... pa bo mir. Pa saj, če bi znala ženska vozit in to : ok no, mogoče. Samo kera ženska pa zna avto vozit? No, kaj je že Nina Jerančič (sem se zmotil) - punca, ki vozi ferarije in tako... no, ona je verjetno ena redkih, ki znajo avto vozit. Ostale pa :) Ja, ok... saj znaš vozit avto, lubica; samo ne mojega. To je meni tako, kot da bi imela punca stanovanje; jaz bi se preselil k njej in bi začel npr. tolčt z kladivom po steni, bi razlil vodo po parketu, ... skratka : najedal stanovanje. Me ne bi imela poln K ... hallooo! Ne, ženska nima kaj delat v takem avtu - mojem avtu. OK, drugo je: to kar vozim sedaj; Opel Vectra l.98. Hja, na pa peli, pa ne vem kaj delaj z njim ... meči se po menjalniku zaradi mene... Ostalo pa : pozabi lunica. Če bi imel ful dnarja, bi ji raje kupil drug avto, samo da mojega pusti pri miru.
Enako velja za MOJ računalnik. Haloooo! : Klikala bi ti po njem, pa pisala v Word-u ?? Da te niti ne sanjam, da uporabljaš moj računalnik. Če ga potrebuješ in to .... ti kupim enega, da boš pisala v word-u, če bi pa rada igrala igerce - si pa ga kupi sama. Halloo! To je malo preveč drago, resna zadeva; da bi se nekaj igrala tam .... ni šans. Prvič bi opozoril lepo, drugič že malo grobo .... po prih poskusih pa bi mi vtrgalo pokrov in : pariraj --- tam so vrata! Jaz sem pač navajen, da imam računalnik boljši kot pa sosed - vsaj za enkrat imam (se lahko pohvalim) kr eno špico, kar se tiče računalništva in to ni poceni --- sploh pa podatki, ki so na takem računalniku. Računalnik že lahko kupim nov, če je tako... pa ajde, spregledam: ženska pač, ne moreš zamerit. Da pa mi uniči še podatke - in jih ne morem povrnit. Ej, ne hodi mi pred oči, ker ... ne mi hodit v doseg oči. Res ne.
Kaj smo še takšnega povedali danes. Hmmm. Sem že en malo pozabil.
Aha. No, mogoče res malo "kruta" ... a, pač. Jaz če ne bom srečen ob ženski, ki jo bom imel : je pač ne bom imel. Raje nimam nič, kot pa nekaj na pol. Torej, če ženska ne bo morala imeti otroka... jaz ne bi moral biti z njo, do konca svojih dni - samo z njo. Žal. To ni moja ena in edina ženska - ženska do smrti. Pač, mogoče bom si kdaj premislil; a sedaj : ne, ne morem biti s teboj. ČE sem jaz razlog, da ne moreva imeti otrok : upam, da ni tako... hja, potem pa ne vem. Bom moral najti žensko, ki ji to ni ovira. Ne želim nikomur, da ne bi moral imeti otrok ali pa kaj takega. Bog ne daj. Jaz imam zelo rad otroke in bi jih rad imel čimveč. Res, kolikor bo pač denarja oz. si jih bom lahko privoščil : jim nudil, to kar pač mora biti nudeno otroku.
Če se žena ponesreči - jo povozi avto in je npr. hroma, ali pa ji manja pol delov telesa ... uffff. Ej, res kruta. To je res malo težko rečt in popolnoma neodraslo, a mislim; da ne bi moral biti z tako žensko. Joj. Kaj pa vem, če bi bili tukaj otroki in če bi blo ... še nekaj če-jev ... kaj pa vem. Res moram potrkat na les, da se mi kaj tekega ne pripeti. Res ne vem. Mislim. To je tako, kruto.. .ali pa npr. da ženska zboli za rakom in tako... jo obrijejo po glavi, ne sme to ne sme ono ... je cel čas samo v postelji. Ej, ful je tako kruto ne, res. Samo ... zagotovo (pa me lahko obsoja vsak), bi verjetno sčasoma spoznal katero, ki bi nadomestila ljubezen. Ne vem. A načeloma, ne bi moral biti "zvest" ... ne rečem, da ne bi bil ob njej al pa da bi jo zapustil, samo ... mogoče sem še red preveč zelen, da kaj takega rečem... a, to je res že tako kruta stvar, da kr hudo. Da sedaj še povem za svojo "stran" - sebe. Če se meni pripeti npr. nesreča in sem tako zelo poškodovan, da ne morem hodit sam, ne morem bit več sam - ne skrbet zase ne nič... trenutno je moje menenje takšno, da raje umrem, kot pa da močim ostala s svojim življenjem Ne vem, mogoče res premalo cenim življenje in vse to; a... ne, ne bi rad živel tako. Seveda, res upam, da se kaj takega ne bi pripetilo nobenemu. Ne me razumet, da komu želim kaj slabega ali pa kaj... a, tako je: čeprav si marsikdo zatiska oči. Jaz tako pač ne bi moral živet. Mogoče bi me, če bi se mi to zgodilo (da bi se to meni zgodilo ali pa da bi se to pripetilo moji punci, ženi ... ) potem življenje toliko spremenilo, da bi gledal drugače na takšne stvari; a sedaj... je tako kot sem zapisal.
Jaz sem zelo občutljiv glede izgleda ženske. Ne bi moral bit z punco, ki bi imela izrazito velik nos, bi bilo karkoli takega narobe z punco. Npr. se mi je npr. že zgodilo, da ženska ni smela seksat v tej ali pa tej pozi (nič izven običajnega), ker je bilo to narobe, pa ni smela dolgo hodit, ker je to narobe; pa ne sme na sonce, ker je to narobe; pa ne sme ... blah, ker je to narobe. Pol moram pol časa skrbet za drugega, če še za sebe ne znam poskrbet. Ne bi moral bit za tako žensko. Ja mogoče spet svinsko kruta in nesramna... a, ne vem. Ja, bi nekako sčasoma me minilo do takšne ženske.
Sedaj sem tako napisal, da se še sam sebe sprašujem, če sem normaln. Mislim, saj najdejo kompromisi. Hehehhe. Če bo kdo čudn in nenormaln pri hiši bom to jaz. Pač, vsak ima neke poglede ... moji so pač taki.
Pri meni ne naletijo "umetne" punce na mehka tla ... rad imam naravne punce : punca, ki je lepa, ko se zbudi ob meni in ni nič namazana, ni pobarvana, ne hodi vsak teden v solarij, ... je taka muca, ki bi jo cartal, da bi zamudil v službo...
Hje, sem se sedaj spomil: Bog ne daj, da vidim, da ima ženska palec na nogi dvakrat večji od ostalih prstov... jojojojoj! Kaj takega, bi moral prilepit sliko. Ko sem jaz to vido, pa saj nisem vedo al se naj smejem al vstran gledam al jo obujem nazaj ... .al kaj naj naredim. Nisem znal drugega, kot vsakič pogledat palec in se prepričat, če sem prav videl in se prepričat, če se le nisem zmotil in prejšnjič narobe videl. Pa ko je šment še kr tam, pa ne zgine. Druga taka stvar so prsi. Joj, to me je tako strah, da mi bo punca oh in sploh, potem pa hopa copa, pride noč, se sleče ... pa ma meni ne lepe prsi. Jojoj! Saj to ne moreš met ob sebi dolgo. Ne morem se z lepim pohvalit, nekrat sem celo izvlekel dlako izmed svojih zob medtem ko sem se mudil med njenimi grudami ... pa je imela ORNG lepe bučke, samo ... ojoj, ko je imela še take "lepe" kosmate obročke okoli sredine... joj mene, groza; saj to ne moreš verjet, kaj se ti lahko vs zgodi. ... in se sedaj ne spomnim, kako se reče. Ma, mogoče še boljše. No, ženska mora biti lepa - cela. Ko je oblečena in ko je slečena. Mogoče še en nasvet: če imaš velik palec na nogi : daj ne se sezuvat, vsaj ne preden ... ti-dam-mi-daš-ti-dam ... a ne. Karkoli, samo ne kazat tega okoli.
Kako sem jaz nesramen...
Bom za enkrat zaključil, mislim; da sem dovolj napisal - da me več ne pogleda marsikatera ženska. KAj naj. Pač, hja... okej, nič kaj drugače kot pa je sedaj. In ne rečem, da sem sam popoln ... ojoj. Mogoče je tudi to razlog, zakaj iščem takšno popolnost; ker je na meni tolk napak...
Kakorkoli... rad bi le imel normalno žensko, ki bi imela rada otroke tako zelo, kot jih imam sam; ki bi bila ... le normalna. Da bi jo cartal in cartal ter razvajal.
Sem se spomnil še sedaj, ko sem napisal: cartal. Mi je zadnjič en kolega - bratranec rekel: jaz rabim nimfomanko. Jaz tudi. ne vem kako dolgo še sicer, a ... to mora bit. tipi-topi. Ne npr. samo zjutraj - ko se gospodična zbudi; zvečer pa suša... to ima, da se ljubi zjutraj, za kosilo, zvečer in še kdaj vmes .... ja itak! Nič ni zastonj. Bom potem cel napet v službi sedel: pride kaka tajnica mimo v miniki -- to bi ja mali mirek čist podivajal... začel ob mizo tolčt ko Hilti.

OK, mogoče bo kdo razumel bistvo, mogoče ne ... meni je vseeno. Hotel sem le povedat, da ... če se komu ne zdi normalno, da ženska ne more vozit mojga avta (če bi bil ta oh in sploh), potem pač... ej, pač ne... kaj naj. Bom pač tolkel po mizi in bo to to...
Tako Miro Mirkosaljevič, pripravi se da boš izobčenec ženske družbe, posledično tudi moške; ker kdor se druži za takim bedakom je tudi sam bedak. Ja, tak je to... resnica ni plenica, pa čeprav marsikomu smrdi.

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Če mi še kdo reče, da sem zahtevna, mu pošljem link na tale sestavek! Hahahaha...

Good luck!

Suzana

Unknown pravi ...

:))))
Sicer stari blog, ki ga vec ne pises ampak sem pa se nasmjeal! :))

Zgubljeni!!!

Lp,