nedelja, 15. april 2007

Sobotna noč - Nedeljsko jutro

Hja. Res je tako. Nedelja je že, ura je zgodnja - ali pozna; odvisno kako gledam. Moram rečt, da je danes prvi vikend (petek ali sobota ali ...), da sem prišel domov trezen. Z lepim se "hvalim". V bistvu je to drug vikend, prejšnji vikend sem praznoval svoj rojstni dan in ... sem začel že med tednom bučno proslavljat - tako da je bilo čez vikend zelo kratko in ... skratka trezno. Ok, drug vikend. Počasi bo.
Hmm, v bistvu sem začel "pit" tako pred nekaj meseci; drugače zase govorim, da ne pijem in ne kadim - sem priden fant. Kadim res ne, spil pa sem ga zadnje čase že kar veliko preveč. Sem vsaj spal kot beba mala; danes pa sem pil vso noč redbull-e ... današnjii izkupiček so štirje redbuli, ok spil sem tudi enih pet kuba-liber, eno tekilo. Ves alkohol sem že pokuril pred polnočjo. No in rezultat je : da ne uspem zaspat. Utrujen sem zelo, ne morem pa zapreti oči in izklopiti misli.
Danes se je večer začel čisto brezveze. V prvem postajališču so bili sami moški, en bolj potrebn kot drugi (kdo se oglaša). V drugi postojanki sva z kolegom imala slabo družbo, nato še slabšo, čemur je sledila slaba "lokacija", čemur je sledilo pitje in čemur je sledil premik na tretjo lokacijo. Tam pa ... sem že pozabil kako je to. Bi lahko rekel, plej-boj v živo. Ne moreš, da verjameš, kar vse vidiš. Pa sem mislil, da sem že videl vse. Pa me še ženske kr presenečajo. Zakaj si ne dajo napisa nekam : RABIM SEKS!!!. Se oblečejo ... da se vidi vse kar se lahko in še več. In kolk jih je. Potem pa smo moški prasci. Ja. Res je. : Ženske prasice, moški prasci: hja ...
Naslednja stvar, ki pa ne vem zakaj je "dobra/koristna" je: da se ti kvazi silaki nekaj prerivajo in se začnejo sredi diskoteke pretepat - hahahaha. Nekako morajo strest jezo, če jih je mati narava ne obdarila z pravilnim orodjem; ženska pa jim je že tistih par celic posesala pred parimi urami. NE razumem, da se greš tepst v diskoteko. "Čuj stari, danes se pa grem tepst, ker mi je tak tečno." al kaj - kak pridejo do tega, da se gredo tepst. Potem pa tam demonstrirajo leva, desna, od stani - sem tja ... hopa, hopa ... daj si žensko najdi, da te bo zmatrala al nekaj. Hvala, hvala bogu nimam nobenega takega opravka z temi ljudmi. Dalje kot so od mene, raje jih imam. Če bi blli dedi, taki kot se imajo al pa mislijo, da so. Bi vrgli orodje na mizo, meter zraven (centi meter) in bi zmerli pa bi takoj postalo jasno, kod je in kdo ni; ded seveda. Tak pa ... petelini nespametni. Vglavnem še enkrat : dalje kot so, raje jih imam.
Hja, ko sem že pri ded in ne ded. Pred kratkim se slišal definicijo deda - moškega: pravega moškega. Moški se vsak dan obrije. (plus seveda to, da vozi BMW 6 in blah - blah). Jaz že izpadem pri prvem teoremu. Ne birjem se: e jebi ga sad - sad sam ti ja nešto između, jel tako. Tako da zdaj vemo, kaj mi manjka, da postanem moški. Saj potem pa res več ne morem vedet, ali sem jaz prf***en ali no: kdor drug. Eh, ne bom niti začel. Lahko še dodam samo, da je to mnenje frizerke. Se opravičujem vsem ženskam s tem poklicem, a ... pač: blodinke bi naj bile pod nivojem inteligence, prav tako frizerke. Pač, tako se govori ... vsak pa sam presodi. Poznam veliko punc, ki "kršijo" to "pravilo". Tako da - so izjeme. Sicer pa : katera ženske je "pametna" ... no, ne bom začenjal teme, ker se mi je ne da... pač. Ženske so pač rasa za sebe. So moški, živali in ženske. Kdor bi jih razumel - je zmagal.
Danes je bila še ena zanimivost, da sem videl veliko število bivših punc - več svojih punc (pa ne mislim sedaj stoo... pač, več). Ne moreš, da verjameš. Pa niti ene ne bi več imel. Ne morem verjet. Kake prasičke pa so v Samsari, joooo. Težko bom zaspal danes. Boljše da grem v postlo in ne pišem več o tem, ker ... lahko res napišem tisoč besed, pa ne bi moral opisat; kar bi lahko pokazal z eno samo sliko. To je pač treba videt.
Drugače pa ni nič novega. Danes sem prišel na eno dobro "poslovno" idejo... kak fajn, kak fajn, kak fajn ... bom videl kako in kaj. Samo si nakopavam neke stvari, tedni pa ninevajo kot dnevi. Ne morem verjet. Je že sredina aprila.

Ni komentarjev: