sreda, 28. marec 2007

Salsa party v Murski Soboti

Z manjšo zamudo bom predstavil našo pot v Mursko Soboto. V soboto, pred nekaj tedni (17.3.2007) smo imeli v lokalu "UNISEX" manjšo predstavitev salse.
Jaz sem bil tam bolj, da bi kaj novega videl, kot pa da bi pokazal kakšne salsa korake, a ... rezultat je skoraj enak. Veliko smo se zabavali na plesali. Bilo je enkratno.
Zabava se je nadaljevala v "diskoteki" Diana; kjer pa sem (in ne samo jaz) doživel manjše razočaranje, saj diskoteka ni bila ravno ... na enakem nivoju, kot je bil lokal poprej. A kaj čmo, ne moramo imeti vsega: samo da so ženske in se pleše.
Z kolegom sva imela sprva namen prespati v bližnjem apartmaju; a se ga nisva tako zelo napila, kot sva pričakovala, tako da sva se zgodaj zjutraj odpeljala proti domu.
Murska Sobota je sama po sebi zanimiva, se pa vidi, na žalost ali srečo: težko rečem, da je to mesto v razvoju in da je to manjše mesto od Maribora. Maribor je seveda najboljše, najlepše mesto v celi Europi, a pustimo podrobnosti. Lokal UNISEX zelo iztopa iz tega povprečja, saj je presenetil vsakogar od nas s svojim vzdušjem in opremljenostjo. Ljudje so bili prijetni in ni bilo nekih zateženih lokalnih pijančkov, ki bi se želeli ravsat za zabavo. Bilo je zanimivo.
Seveda, pa hja ... ženske. Hihi. Ja, seveda so bile. Mogoče smo mi imeli za odtenek boljšo zasedbo, kot je bila lokalna predstavitev; a vseeno, bi se najdlo tudi med lokalkami. Za lažjo presojo prilagam tudi povezavo na seznam slik, ki so ga objavili. Sam nisem naredil nobene slike, ker ... sem se kr hitro in dolgorajno zasidral ob šanku in ... havana na havano = ... saj vemo: Miro začne govorit in delat bedarije ... :)

Seznam slik se nahaja na naslovu: Spletni arhiv Diane.

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Zakaj pa ne:)